Guidede turer

Kulturminneveien i Holmsbu
Kulturminneveien i Holmsbu ligger langs fjorden mellom badestedet Rødtangen og ladestedet Holmsbu. Her finner du unike kulturminner og flotte naturopplevelser. Opplev kulturminneveien til fots, på sykkel, i båt, buss eller bil. Velg om du vil oppdage stedene på egen hånd eller med guide.  Kulturminneveien i Holmsbu brosjyre.

› Tlf: 32 79 12 66

 

Gravminnene på Rødtangen
En kort tur på grusvei og skogssti i terreng. Vi besøker kulturminner like syd for Holmsbu; den nesten 6000 år gamle megalittgraven, dyssa og de gamle røysene med fantastisk utsikt over innløpet til Drammens-fjorden. Hele turen tar i underkant av en time.

› Tlf: 32 79 12 66

 

I Holmsbumalernes fotspor
Vi går veien fra Holmsbu til P-plass ved Billedgalleriet i Støa. Langs veien viser vi steder hvor kjente malerier ble til. Vi går stien ned til fjorden og avslutter turen der hvor malerkolonien ble etablert i 1911. Turen tar omtrent halvannen time.

www.holmsbuopplevelser.no
Stians guideservice


Holmsbu Før og Nå
En «bytur» hvor vi forteller fra Holmsbus historie. Om blant annet «Holmsbu-kongen», fiskeeventyret, kunstnerkolonien og badegjestene. Vi følger promenaden langs havna over til brygga, og hvis tid, videre til Bukta. Turen tar omtrent halvannen time.

www.holmsbuopplevelser.no
Stians guideservice