VisitHurum

Utgangspunktet
Hurumhalvøyas Skatter var et reiselivsprosjekt for kommunene Røyken og Hurum. Det eies av nå av Hurum Næringsråd. Prosjektet kom i gang etter et bevisst ønske om å satse på utvikling av reiseliv og turisme med utgangspunkt i halvøyas flotte natur- og kulturopplevelser.

Hurumhalvøya består av kommunene Røyken og Hurum og ligger idyllisk til mellom Oslofjorden i øst og Drammensfjorden i vest. Kystlinjen på 93 km og et storslått kulturlandskap med en fantastisk natur, særpreger halvøya med sine vel 26.000 innbyggere. Koselige landsbyer ligger på rekke og rad med museer, gallerier, båtutleie, golf, gårdsutsalg, spisesteder og overnattingsmuligheter. Det er optimale forhold for alle som setter pris på friluftsliv ved sjøen eller i marka sommer som vinter.

Tilgjenglig informasjon
Som en del av prosjektet er det etablert en reiselivsportal som gir en oversikt over attraksjoner, overnattingssteder, serveringssteder og aktiviteter. Her finnes også turtips og oversikt over badeplasser. I tillegg legges det fortløpende ut informasjon om hva som skjer på kulturfronten av arrangementer, konserter, utstillinger, turer osv. Sidene oppdateres fortløpende og kanaliserer gode og aktuelle tilbud og nyheter innen reiselivet på Hurumhalvøya.

I tillegg lages det er reiselivsmagasin hvert år som heter HURUMHALVØYA
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018