Overnatte

Holmsbu badehotell


L
igger perfekt til ved havnen i Holmsbu, kun 50 minutter fra Oslo. Det tradisjonsrike hotellet med røtter tilbake til 1880-årene er nylig totalrenovert med 36 delikate hotellrom. Fra hotellet nytes utsikten over Holmsbu, havnen og Drammensfjorden. Hotellet er åpent for alle hver dag i perioden mai til september og resten av året for kurs og konferansegjester, selskaper og andre arrangementer.

Bikuben kurs og konferanse


B
ikuben på Tofte ligger nær Hurums innland, og med storslagen utsikt utover Oslo-fjorden, få meter fra brygge og strand. Huset ble opprinnelig bygget i Sandvika i 1920, og deretter tatt ned og satt opp på Tofte. Her gjorde det tjeneste som arbeiderboliger i industrisamfunnet, før det ble tatt over av Steinerskolen og bygd om til internat for elevene. I dag kan Bikuben tilby overnatting, selskapslokale og moderne møte- og konferanserom. De samarbeider med lokale produsenter og serverer juice fra Eplegården, fisk og skalldyr fra fjorden og økologisk brød fra en lokal baker.

Skogsborg


Har en beliggenhet nær vannet og et stort grøntområde. Her leier de ut selskapslokale, som også har mulighet for overnatting. Lokalene egner seg godt til bryllup, bursdagsfester, konferanser, helgeturer med mer. I tillegg har de flere hytter med alle nødvendige fasiliteter. Fine omgivelser med gressletter og gode bademuligheter fra stranden, fjellet eller brygga.

Sommerhus til leie på Filtvet


Sjarmerende og lekkert feriehus til leie i fantastiske omgivelser.
Huset ligger 100 meters hyggelig gange unna fantastiske Villa Malla, Filtvet Fyr og nydelig brygge og sandstrand. Stranda er svært barnevennlig, med myk og deilig sand, topp krabbefiske fra brygga og utrolig god is fra Villa Malla. Inne i det sjarmerende fyret er det galleri og vaffelutsalg om sommeren.
Huset har seks soverom med 15-20 sengeplasser, to fullverdige bad, stor hage, veranda og peis. Huset er pusset opp i koselig sommerhusstil, men med moderne innslag og har samtidig alt av fasciliteter.
Vi er opptatt av å legge alt til rette for at våre gjester skal ha det lettvint og hyggelig. Vi har derfor mye spill, bøker, ute- og inneleker, piknikutstyr og mye annet til utlån. Vi leier også ut sengetøy og håndklær, og kan sørge for utvasking mot en ekstraavgift.
Besøk vår hjemmeside http://godeminner.wordpress.com/about/ for mer informasjon (siden er under oppbygning) eller kontakt Guro på gurose@hotmail.com / 411 01 561 eller Niko på nfarmakis@hotmail.com / 922 54 148.

Oscarsborg Hotel og Spa


Har moderne fasiliteter i historiske bygninger, med sjøluft og blått hav utenfor vinduet. I tillegg til mulighet for overnatting i egen båt ved gjestehavna, tilbyr Oscarsborg maritime og nyrenoverte hotellrom med sjøutsikt. Hotellet gir en like perfekt ramme for kurs, konferanser og kick-offs, som for en romantisk weekend.

Rødtangen Camping


Har en ypperlig badeplass, som er spesielt egnet for familier med små barn. Her kan du velge mellom fine svaberg, steinstrand eller brygge. Rødtangen ligger i et stille og naturrikt område, med gode fiskemuligheter. Campingen har også en kiosk/butikk som tilbyr alt fra aviser til ferske bakevarer hver dag hele uken.
Sesongen på Rødtangen starter 1.mai og varer til 1. oktober.

Solbergstøa camping


En rolig familieplass med sjøutsikt og umiddelbar nærhet til stranden. Her er det plass til både faste gjester og omreisende campere. Campingen har egen bade-strand med flåte, kiosk, lekeplass og gode turmuligheter. Det er den eneste i Hurum som har helårs-åpent for utleie av hytter med høy standard. Hyttene ligger utenfor campingområdet og har god utsikt til Oslofjorden.
Sesongen varer fra 1. mai til 15. september.

Ramton Camping


En familiecamping som ligger ved Oslofjorden. En sommerdag her består av ferske aviser og bakevarer til frokost og lunsj. Middagen inntas på Ramton Brygge, om ikke fisken beit på snøret den dagen. Campingen tilbyr aktiviteter som tennis, minigolf, fotball, beachvolley, fiske og båttur. Hver lørdag fra St. hans og ut juli er det bryggedans, ofte med kjente danseband.
Åpent 1. mai til 15. september. Dagsgjester er hjertelig velkommen.

Knatvoldstranda Camping


Ligger ved en av Hurumhalvøyas beste strender. Det er en fredelig campingplass med en beliggenhet helt på sydspissen av Hurum. Stedet er familiedrevet. I umiddelbar nærhet finner du en badestrand, gode fiskemuligheter, variert turterreng og dagligvarebutikk. Plassen har 110 vogner, fem utleiehytter og ca ti plasser for tilfeldige campere, samt teltplasser.
Åpent fra 1. mai til 15. september.

Hurum havner
Hurum havner er et kommunalt foretak som tar i mot gjester langs kysten av Hurum. Gjesteplasser finner dere i Holmsbu og i Sætre. Vi tar i mot gjester med et smil, velkommen til Hurum!