Spisesteder

Hurum

Sætre og Storsand

Freyborgstua


En hyggelig kro med servering av kinamat, pizza og tradisjonelle retter. Et godt og rimelig måltid kan nytes i trivelige lokaler. Kroa ligger ved sjøen og et stort friområde på Storsand. På friområdet er det gode bade- og fiskemuligheter. Spesielt godt egnet for barnefamilier.

Sætre gård
Velkommen til et historisk spisested!


I historiske omgivelser tilbyr vi kaker, boller, ferske baguetter, nytraktet kaffe og annet godt. Skulle du være nysgjerrig på vår meny, ta gjerne kontakt eller se komplett meny på vår Facebook side. Vi anbefaler selvfølgelig en tur innom!

Losen


Café Losen ligger på Sætre og er en maritim restaurant. De har åpent hver dag og serverer lunsj og middag. Alt på menyen er tilgjengelig som take-away. Om kvelden blir stedet omgjort til en utested med variert musikk.

 

3475 Kaffebar og matpub3475 kaffebar og matpub åpnet med brask og bram 8. desember 2018, og siden har det gått slag i slag. Kafeen har blitt tatt godt i mot av innbyggere og besøkende i Sætre.

 

Grønsand Gjestegård


Grønsand Gjestegård ligger idyllisk plassert, åpent, privat og luftig på Storsand i Hurum – med utsikt mot Drøbak, Oscarsborg og Oslofjorden. Vi har lokaler til møter, konferanser, eventer, selskaper, feiringer, konserter og andre tilstelninger. Vi har alle skjenkebevilling med alle rettigheter og et bredt utvalg av mat til alle typer måltider – fra en enkel frokost som starten på møtet til full gourmet middag.

 

Holmsbu

Schulestedet


Midt i Holmsbu, mellom den travle havnen og en fredelig gammel hage, ligger restauranten Schulestedet, i et av Holmsbus eldste hus. Med utsikt over havnen og fjorden tilbyr de retter laget av ferske råvarer. Her har sjømat en sentral plassering i menyen, men de byr også på luftige salater, ferske sandwicher, fyldige kjøttretter og fristende desserter.

Bryggekjøkkenet


Bryggekjøkkenet er en sjarmerende café og isbar ved bryggeanlegget i Holmsbu med skjenkebevilling for øl og vin.

Cafè Juno


Cafè og pub ved havnen i Holmsbu. Cafè Juno, som har fått navnet sitt etter dampskipet D/S JUNO, er en krumtrapp i Holmsbus uteliv. Her serveres «byens beste pizza» og de høyeste rekesmørbrødene. Holder du blikket festet til gulvet, kan du se spor av levd liv. Bygningen er fra 1720 og har rommet både kolonial og bakeri. Det er et sted hvor lokalbefolkning og tilreisende møtes.

Holmsbu badehotell


Hotellet har en koselig og maritim atmosfære. Holmsbu Badehotell ligger vakkert til i det idylliske tettstedet Holmsbu i Hurum kommune, kun 50 minutter fra Oslo og 30 minutter fra Drammen og Drøbak.
Det tradisjonsrike hotellet med røtter tilbake til 1880-årene har 80 sengeplasser fordelt på 36 flotte hotellrom, konferanserom, selskapslokaler, bar og restaurant. Lille Molo er i første etasje av hotellet, med Holmsbus flotteste terrasse! Her kan du nyte pizza og småretter, kaffe og forfriskninger. Vi får softis og kuleis fra Kulinaris, og lager akkurat den kaffen du ønsker, har panoramautsikt over Drammensfjorden og Holmsbu havn.

Privaten


Privaten er en tradisjonsrik café som ligger fantastisk til ved havnen i Holmsbu. Det er Holmsbus bruneste pub og triveligste plass. Her renner blomsterpottene over av blomster og karbonadesmørbrødet er legendarisk. Privaten tilbyr et innholdsrikt underholdningstilbud hele året og uteservering, hvor man kan sitte under tak i en inspirerende og uformell atmosfære.

Tofte og Filtvet

Cafe Lasse


Nystartet kafe i sentrum av Tofte. Det har rause lunsjretter i delikate lokaler. Følg med på facebokk hvilke søndagsmiddag de serverer. tlf 92 82 36 47

Cafe Gjestegiveri


Nyåpnet cafe i Tofte sentrum. Trendy og urban Kafe i hyggelige lokaler. Her får du ekstra god kaffe og servering av vin og øl til våre gode matretter. tlf 99 46 40 40

Villa Malla


Villa Malla ligger under en time syd for Oslo og tilbyr en sjenerøs og innholdsrik buffet med smaker fra hele middelhavet og fristelser fra grillen. Det er ingen spiseplikt, og alle gjester er like velkommen, enten man er sulten eller ikke. Kom gjerne innom for å spise is, drikke en forfriskende rosévin eller for å nyte utsikten. Villa Malla har en egen sandstrand som alle kan benytte seg av og i sommersesongen er det en isbar som er åpen hele dagen.