« Tilbake til oversikt

Nytt prosjekt I Nye Asker kommune

Startdato:
25/04/2019
Venue:
Hønehuset
Address:
Google Kart
Tofte, Norway, 3482

Invitasjon til fellesmøte  tirsdag 25 april kl. 19.00 i Hønehuset, i Hurum Kunstlag sine lokaler.

Adresse: Skogveien 1, 3482 Tofte

13 deltagere som består av gallerier , kunstforeninger  og kunstnere I Asker, Røyken og Hurum  har sommeren 2019 gått sammen og utviklet en ‘ blikjentmedkunsten’ runde i Nye Asker kommune. Prosjektet har fått støtte av identitetsskapende prosjekter I Nye Asker kommune.

Beskrivelse av arrangementet:

Mål 1: Prosjektet skal synliggjøre Kyststikunsten i Nye Asker kommune sommeren 2019.

Mål 2: Prosjektet skal synliggjøre og styrke samarbeidet mellom etablerte gallerier, kunstforeninger og den enkelte kunstner i Nye Asker kommune.

Kyststikunstkortet skal fungere som et stemplingskort og undertegnes. Det skal deles utpå det enkelte galleri, hos den enkelte kunstner og oppmuntre og lede publikum til å besøke kunstnere og gallerier langs hele kyststien i Nye Asker kommune i perioden mai til september 2019.

De deltagerene som har besøkt flest kunstnere og gallerier i Asker, Røyken og Hurum er med i trekning av kunst som er laget av lokale kunstnere. Publikum oppfordres til å ankomme både med båt, på vei og kyststi.

Initiativtagere og ansvarlig for prosjektet 2019  er Hurum kunstlag og Verkstedgalleriet I Holmsbu ved billedkunstner Birgit Askestad

iCal Import + Google Kalender